17 Jan 2012

What to stitch...

I have started stitching all 15 patterns that I chose for CJC. Now I can continue stitching which ever I want. Not quite sure which one I start stitching first, maybe "Fresh watermelon" as I really love the pattern and the fabric too.

Oh I decided something yesterday. I won't buy aida anymore. From now on, I will only buy evenweave and linen. I will, however, still use aida as I have lots in my stash but no more buying. As I fell in love with Jobelan and other evenweaves (I count linen to evenweave on this sentence). There's also so any fabrics that I do wanna try, like Annabelle and Jubilee. I have read about them, but never tried/seen them.

I think it was Ruth and Lucie who told me that when I stitch on evenweave/linen, there's no turning back. I guess they were right ;)


Kaikki 15 mallia/kittiä on aloitettu ja nyt sitten saisi jatkaa pistelyitä. En ole ihan varma mistä työstä aloitan, ehkäpä "Fresh watermelon" on listalla ensimmäisenä, koska malli on aivan ihana ja kangas myös.

Tein muuten eilen päätöksen. En osta enää aidaa. Ostan jatkossa vain pellavaa ja muita evenweave-kankaita. Käytän kuitenkin aidaa edelleen, koska varastoissani on sitä vielä vaikka kuinka paljon. Mutta aidaa en osta. Ihastuin Jobelaaniin ja muihin kankaisiin niin paljon, ettei takaisin ole paluuta. Haluan myös kokeilla monia muita kankaita kuten Annabelle ja Jubilee, joista olen lukenut, mutten ikinä kokeillut/nähnyt niitä.

Taisi olla Ruth ja Lucie, jotka täällä kommentoivat ja sanoivat että kunhan pistelen pellavalle, paluuta ei ole. Näyttäävät olevan oikeassa ;)

No comments:

Post a Comment